Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko je tako biti muzičar. De ti meni nešto odsviraj na violini.
Edo je na pocetku karijere trazio bejha izdavaca pa kad su ga svi odbili covjek otiso u menart,sto se tice izraela upitajte se sta ste vi uradili za palestinu ne prosipajte suplje.
Ova pjesma vam je lektira. Imate rok do petka svi predate radove.
Jednostavno Ojebina čoek! Pjevo i diro srca Bosanska pa se proda i od tad ga boli racq za BiH i gradzane. Jebo on sebe i ko fol nametanje neke demokratije odkad ozeni jevrejku. Bezze
Eto tebe ce pitati covjek koga da zeni.
Ja ne volim ni manjine ni većine, ja sam sam za sebe, moj svijet.
Ja mrzim one sto mrze ......... hm
Ne volim rasiste i crnce :))
Ne mrzim nikoga,samo mi idu na zivce komunisti,sokci, vlasi i poturice. Oni izmisljaju razloge da se mrze i bukvalno kolju.
@ilumbuntovnik e ova je dobra
tamo gdje se snimao kad vec ima m*** sto nije palestinsku zastavu okacio u ime manjine
Sta ima kome ovaj papak drzati lekcije zivi u zemlji koja je nastala na genocidu i zadnja je osoba koja moze nekome citati lekcije.
pa koliko samo ima bosanaca koji pričaju protiv USA ali ako bi ikad dobili zeleni karton i mogućnost da presele u USA prvi bi je prihvatili. Sve je to interes i šuplja priča!
i ti bi sine pobjego bilo gdje da imas
...jes moj edo. a ja kad pušćam bilju jeftić, namah vele "viđ papka". jesamli ja zanesenjak, individualac ili papak, a?
@DzamijaVelika ...svaki "statement" se u 3 riječi može svesti na paradoks. neki to zovu razumom, neki sranjem. već kako čiji nivo diktira.
@commiemarshhal Ma jok ba,ti si osobenjak(što je inače uspjeh u nas):-D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)