Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta mu kaze tusta? \"samo da smota cigaru do kraja, on ce ti to sve objasnit...\" hahhaha
Neponovljivi, neuništivi, žive rock n roll, ne vole vlast i baš ih briga
Moj Jasenko, ne radi veše nijedan intervju, vidiš kako te čovjek \"opro\" na brzinu!! Smijesno brate do bola; i mene bilo stid tvojih pitanja!!!
Ovo ti je decko?
Ovi komentari jako dobro ilustriraju kolko je glupost neunistiva. Vama nikad niko nije dobar. Neka ste vi briljantni u poslovima kojima se bavite (ako se icim bavite).
Jasenko sine, nemoj vise.... ostavi novinarski posao nekome kome lezi za IdiJote sve pohvale
E FAKAT SU IDIOTI PA STA SEBI UMISLJAJU JA INTERVJUA I LAKRDIJE E BAS MI JE DRAGO STO IH NISAM NIKAD SLUSAO.
Moja familija je oduvijek bila s parama.
e stvarno je ovaj levat. mogli su poslat nekog ko je cuo za idijote
Ovaj mrsavi je sigurno narkoman, vidi se na njemu. Misli da je neko budala, pa stavio naocale da se zamaskira. Ne pije pivo, ali se fiksa.
jesu li ovo oni iz nadrealista?
Nova publika, nove cijene.
Provala je bio i interview koji je pred koncert radila novinarka ovog portala, ali tek ova \"reportaza\". Lik ne moze da sastavi ni jedno smisleno pitanje. Ok, culi su za Kud Idijote tek pred ovaj nastup u Domu mladih, ali sad ima internet, pa ako hoces da izigravas novinara, malo se pripremi i informisi. Zar je to tesko?
irmana jel se bacas i ti negdje u publici? :D
Pise na majici Mi smo ovdje samo zbog para\" a ovi amateri o5 napisu : \"Mi smo tu samo zbog para\" hahah... koji klocovi :D