Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poranila. Šteta.
R E S P E C T...you make me feel like a natural woman....
Respect .................
stalno slušamo o napretku naše civilizacije, ali u većini oblasti oni koji su sada u 60tim, 70tim i 80tim su ostali nenadmašni u poredjenju sa sadašnjim zvijezdama koje u većini i ne potraju duže od nekoliko godina.. gledao sam nedavno Arethin nastup, publika ustaje na noge, Obama plače, puno poštovanje, kakva izražajnost i boja glasa
Mi smo Tamagoci i King Cu Bosnjaci
Kraljica ;)
Ona ode u peMziju nju zaboli uvo, a meni jos samo 38 godina radnog staza fali
Jesi li siguran da je još 38. Ti dok to dočekaš, podići će oni barem za još 5 godina, a sebi će staviti da poslije jednog mandata mogu u beneficiranu penziju.