Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas nesto mislim ovih dana - gdje nestadose one sjajne grupe poput Konvoja i Erogenih zona... Bas mi je nesto drago vidjeti da su raja iz Konvoja jos aktivni...
Hocemo redom koncerte Protesta, Atentata, Zona, Konvoja... Nikad vise CD-a kao Rock Under The Siege... Al zato imamo narodnjaka da ti mozak stane... :)
Svakako. Sada se to postaje preko ZMBT koji siguran sam ne propustas
sve su to Dinini puleni...
Ne postaje se zvijezda zato sto to neko zeli ili nece. Konvoj je lokalna grupa. Po haustorima i to je to.
Joj zeceva na slikama majko moja. Krkan do krkana.
@pljuc @delirium Kakvi ste vi de.bi.li to je za ne povjerovati..... Ovo je jedini bend za koji znam da im nije cilj da budu zvijezde.. Odavno su mogli ući u razne šeme sa drugim žanrovima, nudile su se velike pare, ali opet nisu htjeli.. Neka vas stid bude kad ne znate, a se.re.te.... Bože dragi s kim sve ja ovaj grad dijelim.... Fuj.
Dobre pjesme ne izumiru, samo hitici za jednu sezonu.Neka nama Konvoja ko voli, ko ne voli neka slusa sta hoce.
Odlican bend, odlicna muzika, na odlicnom mjestu, uz jeftin ulaz od 20 KM. Pa lijepi Varela iz Spanije dosao covjek i svirao za cenera. Dubioza i Hladno Pivo iz Zagreba svirali za cvaju. Pa halo, kakav Konvoj, zar oni nisu izumrli?
Hamo vidi mu glave! Joj odrona i promenade wannabe zvijezda....
Pa.pak, ta karta ti je i konzumacija.. Znači platiš cvaju, uđeš, i za toliko piješ...... Nije ovo koncertna dvorana pa da je to cijena karte koju organizator ili bend odredi samo za ulaz.. Ljudi fino osigurali sebe, ko god dođe ne potroši ispod cvaje. Pametno.... A mene bi bilo stid da sam tako gl.up kao ti. :/
HAMO ti si CHUCHECHI TIGAR, NECKO ti si SKRIVENI ZMAJ I NEKA JE SILA UZ VAS!!!
Bilo je nevjerovatno.. Treba nam više ovakvih stvari u Sarajevu. Konvoj je grupa koja zaslužuje sve pohvale jer su radili i u r.a.t.u kada je bilo najteže da bi raja na njihovim koncertima u Slogi mogla bar na sat, dva, zaboraviti na sve, i prepustiti se pravom zvuku, emocijama itd... Svaka čast ! Bend koji TREBA da se cijeni.... Od ovog novog sastava znam samo Hamu i Nedžada. Hamo je po meni legenda gitare, legenda ovog grada za koji se borio u r.a.t.u i zbog čijih nota je omladina tada uživala iako je bilo g.ad.no. Čovjek koji svira sa emocijama i to perfektno. SIGURNO najbolji gitarista na ovim prostorima.. Hvala vam za ovu noć, nadam se da će ih uskoro biti još.... mora. :)) A ovi de.b.ili što ne znaju ništa o vama i o vašem trudu, već samo znaju da s.er.u i plj.u.ju su totalno nebitni.. VELIKI POZDRAV ! :)
Cvaja nije puno za Konvoj. Odlicno sviraju, i fakat da se hoce vratiti ta raja, konvoj, protest, atentat, erogene... sve super bendovi
cvaja ulaz - ne hvala....
Aaa evo mi koonee, koono pozelio te komsija jesam oca mi! :D Javi se da pijemo kafu, bas ste mi fino ispali :D zelio bih i drugu konu da pozdravim ovim putem!
gledaj Rileta, vjernika iz SDA, sto po pivama udara