Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena je obucena do grla, nije privukla publiku sa sisom ni golom guzicom. Znaci da ima nesto sto ljudi prepoznaju a da vrijedi. Svaka joj cast.
E Klixe, Klixe, vrijedjanje po nacionalnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, a pogotovo po licnoj osnovi, gdje budala poput goo User 1652391173 kaze " da sere po tabutima najmilijih i poginulih Bosnjaka" a ti to dozvoljavas nije novinarska sloboda i ti si saucesnik toga kad to dozvoljavas, zato se dobro pricuvaj
treba javiti Mirneau Ajanovicu za ovaj slucaj sirenja nac vjerske idr mrznje pa da pored komentetora nadje i odgovornost medija koji mu to dozvoljava. (sad ce mene banovati zbog ovog sto kazem)
Vidi se da je eksperiment, laka ti je pomogao…i njegove pjesme su eksperimenti..
Novinaru nisu bili drugi po broju glasova od publike! Na žalost bili su 3., al nejse.
Auh jbt, pa Marilin Manson još nije otišao u penziju? kakva je ovo prikaza.
bulevar je eksperiment takođe - ista kuhinja
Spanjolka gori
Ona Španjolka u prvom kadru je zvijezda večeri.
Ona ili njeno du..
Umetnica moze biti krava
Ako je ovo muzika sto ova izvodi onda je sve otislo u tri lijepe
pa debil ograničenog IQ kao ti ne može ni da skapira ovu pesmu,,,
Malo joj bilo pranja ruku zbog korone...haha
Glasovi žirija su pokazali realno stanje kvalitete pjesama. Glasovi publike nigdje veze sa stvarnošću.
Od prilike se znalo da ce Ukrajina pobijediti sa ovom situacijom sa Rusijom ali nez zasto je Konstrakta 5 jer pjesma nije bila losa trebali su bar biti 2 ili 3 po meni.
Ako se ovo moze nazvati pjesmom i muzikom, definitivno je i ovaj eurosong postao smece od manifestacije. Smijurija je sve ovo.
Može se nazvat pjesmom, a tvoje mišljenje nacionalizmom. Lp
Prije svega čestitke Konstrakti. Ali da se ne lazemo, Ukrajina je dobila najviše glasova publike zbog SMS glasova iz Poljske i Ex.Sovjetskih republika, ali je i Srbija dobila najviše glasova SMS od Ex.YU republika jer nisu imali za koga drugog da glasaju, plus srpska dijaspora iz Evrope i Australije. Malo je onih koji su zbog pjesme glasali za Srbiju. Realno
S obzirom da je pjesma 💩
Uspio experiment!