Sjajna zabava
68

Koncerti za svačiju dušu: Toni Cetinski u petak nastupa u Olimpijskom baru na Jahorini

Toni Cetinski nastupa u Olimpijskom baru
Toni Cetinski nastupa u Olimpijskom baru
Ove zime rekordno veliki broj muzičkih nastupa u Olimpijskom baru na Jahorini, a jedan od izvođača koji će održati koncert je pjevač Toni Cetinski.

Raspjevana zima je pred nama, odnosno pred svima koji su odabrali Jahorinu za mjesto na kojoj će je provesti. Iz večeri u večer pjesma će se čuti sve do Sarajeva, sudeći prema mnogobrojnim muzičkim nastupima koji vas očekuju u Olimpijskom baru, na samom vrhu staze Poljice.

Sa 1.879 metara nadmorske visine, do početka marta 2023. godine, svoj glas pustiće čak 21 izvođač, što samostalno, što uz pratnju benda, a neke od njih moći ćete da čujete više puta, u nekoliko termina.

Istinska muzička pop zvijezda, Toni Cetinski, dat će vam razlog za rezervaciju mjesta na nastupu 20. januara. Bit ćete u prilici da iz prvog reda čujete da li Toni, voljen u svim zemljama bivše Jugoslavije, kao u snu čuva ljubav za onu koja je opet pobijedila i uvjerite se da zvuči podjednako dobro, ako ne i bolje, uživo nego na snimcima.

Kada je riječ o ostalim nastupima, pjevačica koja je postala poznata i u SAD, Ljupka Stević, snimivši pjesmu sa reperom Snoop Dogom, održat će tri koncerta, 21. januara, 8. februara i 3. marta, tako da je sigurno da ćete barem jednom biti u prilici da je čujete.

Smijeh i dobro raspoloženje zagarantovani su 4. februara, kada će na sceni Olimpijskog bara svoju autorsku predstavu "Đurologija" izvesti neprevaziđeni Branko Đurić Đuro. Sedmicu dana kasnije, 11. februara, na istom mestu nastupit će Nikola Rokvić, a da li će pjevati pop ili narodnu muziku, ostaje da provjerite sami.

Kalendar događaja
Kalendar događaja

Pjevač koji je nedavno održao četiri koncerta zaredom u Beogradu, Peđa Jovanović, zapjevat će na Jahorini 15. februara, dok će dan kasnije to učiniti popularni Adil, svojim numerama koje za tren ganu dušu. Zatim će 17. februara pravu klupsku atmosferu napraviti OK bend, a publiku će 23. dići na noge Amadeus bend. Dan kasnije, 24. februara, na sceni će se naći Nebojša Vojvodić i pokazati da itekako nije pogriješio što je još u 17. godini počeo da pjeva. Koncertnu zimsku sezonu u Olimpijskom baru spektakularno, kako i dolikuje, zatvorit će folk muzičar nevjerovatnog glasa, Dejan Matić, dana 4. marta.

Kao što vidite, ove zime u Olimpijskom baru posjetitelje očekuje mnogo dobre svirke, pa je pred vama nimalo laka odluka, da odaberete na koje ćete sve koncerte otići. Pažljivo isplanirajte svoj kalendar muzičkih nastupa i rezervišite mjesto na vrijeme!

Rezervacije

Mjesto na koncertu možete rezervisati putem broja telefona +387 66 704 082. Rezervacija, uz prisustvovanje muzičkom nastupu, obuhvata i povratnu vožnju gondolom “Poljice” do Olimpijskog bara, kao i flašu pića. Cijene su različite u zavisnosti od izvođača, a sve informacije možete dobiti putem navedenog kontakt telefona.