Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smetovi na aparatima :D
ujrum sarajlije u rs ponesite pasose
Kada je starcu Bryanu Ferriju iz Washingtona pokucao postar i urucio mu pismo sa pozivom za nastup. Bio je toliko dirnut da se neko sjetio da je on nekada bio pjevac, da mu je od srece odmah ispalo zubalo i ukakio se u svoje pelene koje se kasnije ispostavilo, zaboravio staviti. Nije bu bitno bilo ni 3000 km puta iako je jako vezan za svoj wc-u kao proderani kauc.
Who is you WTF
Mora se priznati da ekipa radi dobar posao, svaka cast. Bjelasnica i Vlasic na aparatima. Na Vlasicu Sasha Kovacevic i neka Prijovic a na Jahorini ovaj mag! Respect iz Zenice!
Jel istina da je od ove sezone dnevni parking na Jahorini 15 KM? Sve je ovo lijepo sto radi OC, ali bojim se da ce obicni gradjanin uskoro Jahorinu gledati na razglednicama
nikad cuo za ovu mega zvezdu
Vlada Kantona Sarajevo spavate li mirno ?!!!! Doveli ste nam na Bjelasnicu kriminalca koji dila drogu da otvori ski sezonu 🤬🤬🤬🤬Jahorina full respect i svaka cast, naklon do poda !!!!!