Otvaranje sezone
45

Koncert svjetskih razmjera: Pop legenda Bryan Ferry večeras pjeva na Jahorini

A. P.
Britanska muzička zvijezda Bryan Ferry večeras će održati veliki koncert na Jahorini kojim će obilježiti otvaranje skijaške sezone na olimpijskoj ljepotici.

Pop legenda koja je izvela poznate numere poput "Let’s Stick Together", "Slave to Love", "Don’t Stop The Dance", "Kiss and Tell", "Love Is The Drug", "These Foolish Things", "Price of Love" i "I Put a Spell on You" od 20 sati upriličit će gala večer kojom Jahorina kao prva planina u regionu organizuje koncert svjetskih razmjera.

Iz Olimpijskog centra Jahorina poručili su da je ovo veliki korak naprijed u promociji naše zemlje, njenih prirodnih ljepota i gostoprimstva po kojem smo poznati, a Jahorina će se na ovaj način pozicionirati na mapu svjetskih skijaških destinacija.

Sedamdesetčetverogodišnjak kojeg krasi vokalna briljantnost i elegancija izvest će brojne hitove iz svoj repertoara i diskografije grupe Roxy Music, a koncert uz OC Jahorina organizuje marketinška agencija MINT iz Banje Luke.

Svi korisnici Visa kartica će od sada moći uživati u odabranim događajima iz svijeta umjetnosti, muzike i sporta koji se nalaze u ponudi visa.kupikartu.ba, i to uz 15% popusta za online plaćanje.

Iskoristite sjajnu ponudu od 15% popusta za plaćanja Visa karticama na visa.kupikartu.ba i zauzmite svoja mjesta na aktuelnim događajima u vašem gradu!