Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bobe, idiotski stav. eto zasto ne dolazi ni snup ni dre. zato sto si zadrt,njima vjerovatno ne bi smetao obicaj od nasih davnina, idiote jedan.a tebi smeta.
Gledao sam ga prosle godine na EXIT-u ma momak je lud do jaja svegami...napravi stimung za deset,jos ako imas jednu buksnu uz sebe...ma idee :D
Čovječe, kad skontaš činjenicu da nas sve svjetske muzičke zvijezde zaobilaze i odlaze u veće gradove našeg regiona k\'o što su Zagreb, Beograd... bude ti nekako krivo. Zar ne?
njima snoop dog dođe a nama JEBENI james blunt
a sta ste drugo ocekivali zagrebcanke su slobodne europljanke za razliku od ovih ovdje turkinja koje se pridrzavaju obicaja s pocetka srednjeg vijeka.
biće dosta crnih beba u zagrebu za 9 mjeseci! lik je car u svakom pogledu
Ode snoop izjebat Zagrebcanke...cuo od Rodmana da se dobro prcaju, pa ode i on umocit....
mog ljubimca Didera Drogbu navijaci Chelsea FC zovu SNOOP DROG!