Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji, ova grupica je najveca ubleha na Balkanu! Odron nad odronima. Ne znam da li su sve skupa imali 2 koncerta u zivotu. Guraju ih, tj. guraju se, tako sto egotripusa koja ih vodi Ida Prester radi na HTV-u, vodi Vip Music Club top listu, zatim je ta ista Ida PR Exit festivala za Hrvatsku, a radi i nesto za MTV Adria. Dakle dno dna od nepotizma i protekcija. Sve da je koncert dzabe, budala je svako onaj ko ode da ovo gleda u Dom mladih. Prevara nad prevarama!
naziv albuma je podžonjen od Predgupe .. a je bo..bi ih obje
nikad cuo...znam da ima neka italijanska glumica slicnog prezimena...
svjetski producent i dj kakav je LTJ Bukem, za istu i nizu cijenu? a gdje je logika? nema je u odnosu na privatnu racunicu. so long dom mladih da bog da jednog dana zaista bio dom mladih:
ma nije to do Lollobrigide vec sto je dom mladih... ali stvarno pretjerivanje!
20 KM za Lollobrigidu!?! ne hvala.