Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj omiljeni nastup je imao Fazla,kada se ispalio preko Eurosonga vani 😁
Šteta što više ne nastupamo jer imali smo i lijepih pjesama i zanimljivih pokušaja. Skoro svaka pjesma je lijepa na svoj način osim Dalal, Deen i Jala. To je promašaj. Bolja je bila čak "In the disco" no s njom smo uranili 10 godina jer tek kasnije je postalo popularno promovisanje seksualnih različitosti. Meni najdraže Lejla, Bistra voda od Regine i Rijeka bez imena od predivne Marije.
Laka je bio legendaran. Odlican prikaz naseg naroda, a ne onaj proljev od Harija. Odmah nakon njega Love in Rewind od Merlina carobnjaka muzike...
"Munja i grom" "Rijeka bez imena"
Lejla daleko najbolja
Hari je tzv. WC pjevac
I dalje ne mogu da skontam kako su oni demoni pobjedili 2006 godine...
Ovo je priredba za Bozu Vreću ... da podigne haljinicu, zavrti dupencetom i počne da skiči. Bozo bi se tamo napušio za cijelu godinu.
Definitivno Fazlin. Nije pjesma ni odsvirala do kraja on je nogu udario. Toliko o Bosni i boli!
kad sam u bedaku, pustim Deena i oraspolozim se:DD !!
ooj pojesti ce se hadzija Dino zbog ove ankete...
Mrtva trka izmedju Deena i Nine Pršeša.
Deen je pheder obicni, eto sta
Laka!
Ma Nino Pršeš zakucava, plus ona engleska verzija družeeeee eeeej, pa to je klasik!
Onaj od prošle godine...
lejla Hari Matahari
Hari Mata Hari!!!
Precjenjena pjesma. Laka je bio glavni