Zvanično predstavljeni na HRT-u
0
"Klapa s mora" će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno susjedi ;)
Znaš šta, nekad kupim sebi litar crna vina onog od 4,10 KM u DP-u (Vranac) i pustim sebi ove klape i sve to zasladim Oliverom Dragojevićem, super noć bude, podsjeća me na ljeto, pobjegnem od ove sumorne zime.
Ova makedonska je bolja od svih ovih nadripjesmica. Prošle godine je Kaliopi bila bolja od bilo koje pjesme sa prostora bivše Juge.
Nije loša pjesmica a iskreno i nije čemu. Klasična hrvatska pjesmica. Nadam se da će se bar uspjeti plasirati u polufinale.
Dlaka s' môga
Bolje da je Lara s njima otpjevala
sretno,meni se pjesma sviđa i glasam ovaj put za cro
divna pjesma. Sretno!
susjediii je be m vam femelijuu !
lijepa pjesmica :)
...pogledaj komentar bystandera, pa onda komentar priznanje...pa onda sam sebi reci "svi smo isti"...
Ovo je grupa radnog naziva The Bogaljs da su servi from Banjaluka zvani Alexandria otišli jamili bi sigurno hell yeah, fuck yeah....a sve popraćeno sa 3 prstića MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ STOKO ČETALJSKA! ! ! ! !
Da su poslali Libar, bili bi u top 5 al haj, nisu ni ovi losi
Šta im je "Mižerja"? Mizerija? U tom slučaju odgovarajući naziv za pjesmu.
Ne zamjerite, ali ovi nemaju bas neke sanse u svakom slucaju sretno.
Oj Hrvatsko što te ljubim...