Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
edo je edo, mi sto radimo, radimo sve sami, od muzike pa nadalje, edino no sikiriki spot je bio par milja...mi guramo koliko mozemo a vrijeme ce pokazati svoje, jer najlakse je sjedit kod kuce i cekat da ti dodje neko da ti da ugovor:) hvala svima na kritikama svakako!
ma ovo je prejako . Vazda sam ih gotivio i pratim njihov rad. Ispunili su moja ocekivanja :D Hvala vam. Vas fan :D
Moje iskreno misljenje Tanko brate Sto se tice spota ne znamkakav je budzet bio al mi je nekako previse saren asocira na neki period zivota (bojanaka,slikovnica) sto se izbora boja tice, crno bjele scene su ok al ovo ostalo :( Momci vidim da se trudite nastavite doci ce sve na svoje. Sto se tice repanja Mire :( ostali ok
slijedeci put bi mozda trebali pokusati nesto sasvim \"orginalno\"... ovaj spot skroz izgelda kao jadna, bijedna i bez ikakve inspiracije... ovako se to radi... ;) http://www.youtube.com/watch?v=85oTnvK9Aqw
beat je dobar.. sto jest, jest.. lik s okruglom facom: drzi se mixera.. ostali, nisu losi, a nisu ni nesto posebno... sto se tice spota: katastrofa... \"Spot je dosta drugačiji, zrači dobrom atmosferom kao i sama pjesma i jednostavno Vas tjera da se dobro osjećate.\".... HAHAHAHAHAHAHAHA... pogledajte No sikiriki spot, pa onda nesto pricate... animacija za NULU!
uceram kitu ovom \'\'Zuco\'\' .. sto se folira ccc
pratim njihov rad i dobri su trude se momci sto je za pohvalu ali mayer je ipak vrh :D
hvala vam:) da nije kriticara nebi ni imali volje radit :) i naravno s frenkijem, s kim cemo drugo :)
Smece,moze sa frenkiem pod ruku !!!
hahahahaha pa si mogao vecu glupost rec cuj konekt hahahaahahhahaah meni je ovo nista posebno onako iskreno bezveze zuco dobar niss odlican foshi solidan mire ostavi se mikrofona drzi se bitova :)
nije lose, al vidi se da da malo bacaju na Connect