Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosta mi.je moje muke i mojih problema jos da slušam ove neradnike imaju 50 godina pjevaju djecije pjesme neco to kile da digne hoce para na guzove
jel ti pavijan ime ili prezime? kontam jesi jedini il vas jos ima
Prije je bio bitan dobar beat, dobar tekst. Nadam se da ovo nije najbolje sto mozete. Prilagodjavate se trendovima koje furaju dvanaestogodisnjaci, da ne kazem da ste poceli zavijat ko jala o onaj drugi seljak. Sta vam je?
@PlaviMutant I ja se pitam. Ovo je toliko smaranje da mi se čini da ni oni sami to ne furaju. Snime pjesmu, odslušaju do pola i kažu, "Dosta je, nemoj matere ti. Dobro je, gasi."
Ja ne znam sta je ovim glavama, sta kontaju da su? Pjesma naporna, prica glupa, rime nikakve. A oni "nenadjebivi"... Smijesni ste, svi u kompletu, iskreno!
Geko, cunami, smoki ...??? Ovi ce se zaboraviti kroz jednu generaciju. Dajem im svima kolektivno 10godina.
Bezze oni, bezze trebe, bezze kreativa. Nebitno jesu li snimali u bugojnu ili na marsu.
frenkie kako te nije stid stavit u verse 2paca i biggiea slino jedna propala
De bili
Samo Tram 11
Ma hajte molim vas.
Kome ovo moze biti lijepo za slusat