Gost MC Katarza
205

Kamere, blicevi, naslovi: Poslušajte Frenkija, Kontru i Indiga u klupskoj himni "Koga briga"

A. P.
Nakon što su nam iz Amerike donijeli videospotove za pjesme "Mosh pit" i "Naša noć", koji su snimani u Los Angelesu i Las Vegasu, Fm Jam trojka je danas predstavila i treći spot sa aktuelnog albuma.

Ovaj put ekranizaciju je dobila je pjesma "Koga briga" na kojoj Frenkiju, Kontri i Indigu gostuje mladi sarajevski MC Katarza. Kadrovi za video su snimani u Los Angelesu i Sarajevu, a "Koga briga" je trenutno najslušanija pjesma sa albuma i predstavlja energičnu klupsku himnu.

Režiju i kameru potpisuje Jasmin Omerika koji je bio zadužen i za prijašnja dva spota.

Treba napomenuti da su Frenkie, Kontra i Indigo u finalnim pripremama za veliki sarajevski koncert koji će se održati 15. februara u Domu mladih. Taj nastup će ujedno biti i prva promocija novog albuma a ekipa je najavila i impozantnu listu gostiju. Tako će sa Fm Jam ekipom binu dijeliti popularni beogradski MC Smoke Mardeljano, dok lokalnu podršku pružaju Katarza, Black Beriz, Stoposto, Geko i Cunami. Za warm up i after su zaduženi Dj Soul i Dj Mrki koji iz Beogrda stiže sa Smoketom.

"Kao što se može naslutiti ovo će biti naš najveći samostalni koncert. Ujedno i test gdje ćemo vidjeti koliko smo jaki mi i a i Sarajevo. Radili smo proteklih godina vrijedno i mislim da je sada vrijeme da vidimo te rezultate. Vidimo se 15.2 u Sarajevu!", poručuje Frenkie.