Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snaha je preslatka i ugasite komentare koji ce zasigurno biti prostacki i rasisticki
ma de böna neka malo
Na sabahu me lijepo oraspolozi. Bosnjaci trebaju graditi lijepe medjuljudske odnose sirom dunjaluka. . Sa komsijama isto tako. HVALA ovoj kambodjanki. SUPER JE.
Svaka njoj cast, vise ucinila na promociji Bosne nego svi vi bolesnici zajedno koji komentarisete kako komentarisete. Hajde objavite svoj neki snimak da vidimo to umijece. Dzaba ne vidi bosnjo dalje od nosa, dok neki rade da promovisu nasu domovinu u pozitivnom smislu uvjek se nadju imbecili i besposlicari sto misle da su smjesni i interesantni. Vjerujte mi na rijec da od sebe pravite idiote mozda i vece nego sto to jeste!
Ravensburger wwewebwwe
"pjevanje sevalinki" i nije "neto novo" de se umij izjutra Bgt
Ima i u Kambodži duše...aferim.
E sto ovi kambodzanci vole karaoke I pjevanje to nisam vidio nigdje drugdje na svijetu
ova sledeca pjeva u divanhani!
Buduća vlasnica FK Sarajevo.
kako ova jos na bosnjinoj cuni pjeva.
mmm srce..slatko :)
Ovo vam vijest? Koja ste sramota od drzave...
🤣🤣🤣
Lijepi nas sevdah i jedina domovina.
Moze se prijaviti i na ZMBT.
Pa svi znaju da Bosnjo ima veci kurrac, nego crnac. Kakvi kurrcevi Srbi, pa to je bajka za Zagrepcanke.
pa ko je dovede?