Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno usta otvara i nešto bez veze očima koluta.
to hrvati podmazuju.
Lijepa cura.. ali previse je tu izvijanja, natezanja, forsiranja kroz nos.U losoj konkurenciji interpretiranja Josipe, ovo ispadne top. Izgled i styling odlican, ostalo ne bas.
Cestitke Laro,u go girl :)
nekako njen glas mi bolje pase od josipe lisac za ovu pjesmu...
Prelijep glas i izvedba kao i prelijepa djevojka koja mi daje nadu da mlada generacija nije jos totalno zglajzala
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 smijehdosuza.com/zanimljivosti/31-smijesna-slika-slikana-samo-sekund-prije-ogromne-katastrofe/ 😲😨😱😜👆👆🏻
Zaista se najiskrenije izvinjavam, ali moze li neko biti ljubazan, pa mi objasniti zašto je ovo bitno?
nekome je bitno, ovo je portal sa morem vijesti, bitnih i nebitnih - kako kome. preporucujem da citas ono sto je tebi bitno ;)
Početna/ Magazin / Muzika Nije bitno. Ali je relevantno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bila je odlična... Ali ne kužim taj zlatni gumb koji joj donosi polufinale a svi natjecatelji koji su taj dan 3 ili više glasa također ušli u polufinale pa mi poanta nije jasna..... Ušla bi u to polufinale i bez toga gumba.