Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je, sta je
To je jedna sizofrenicna budala...
Fakat mi je zao sto nisam uspio da stignem na taj koncert! Bio sam sprijecen zbog snimanja nove reklame za neodoljivi schweppes! Cuo sam da je bilo fenomenalno, i iskreno se nadam da ce nas ponovo UBRZO posjetiti :))
Draga djeco ja sam nju povalio daleke 1970 I dan danile mi fino kad se sjetim
i? jel bio iko na koncertu? gdje su sad komentari? jel valjalo il nije? da li stara kurva mekeće ko i prije 20 godina?
Zao mi je kad vidim da sve sto je drugacije, bude popraceno diskriminacijom na nacionalnoj osnovi. Steta, kad se vase konstruktivno misljenje zasniva na mrznji drugih. Volio bih da se Sarajevo vrati onom svome starom senzibilitetu premu kulturi, muzici i stimulaciji modernog uma. Volio bih, ali sve su to iluzije. Quo vadis, Sarajevo?
JOSIPA JE KRALJICA. JOS UVIJEK NEPREVAZIDJENA.
ma koliko vidim sve tudje valja.dok nas dino nam nevalja. dobro,sasvim dva razlicita tipa muzike. ali makar ne pljujte covjeka. svagdi dobar ali u svojoj mahali ne.
tako je eBosnic
...samo da je se na nacekamo ko onda pred bkc-om...
TACKA TACKA TACKICA OKO VRATA LISICA KAO DA JE MISICA A NE JOSIPA BROZA TITA SAD BOLI KITA STO DJEVOJKA ZELI DA IDE SA NJOM NA KAHVU MI DRAGA ISPECI ILI JE NE RAZUMIJE STVARNO A BILO JE DOBRO DOK JE TRAJALO A BICE BOLJE NEKO VICE A STA VICE NEKA VICE KONOBARA BOLI KARA
A hocel pjevati onu "Omer beze"? I zna li iko kolko je upad vj. je ona malo skuplja!? Kazu specijalni gosti Severina i H. Paldum...a koristice se specijalni novi mikrofoni sa specijalnim oblikom..haj ca
Josipa Lisac ima pornic sa Arsenom Dedicem. Ljudi pa to je katastrofa.
Ma sta djeca znaju sta valja ;) Ova danasnja balavurdija nema pojma ni o cemu, a kamoli o umjetnosti...
jarane, zena ima svoj stil, svoju muziku, ne ko ove novokomponovane sisate, guzate, kosa do pasa, suknja do p""""e; Elita je to. Ko ne voli eto mu Krleuse i Cece., il gledajte Seve kako pusi.