Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šljam žutaljski, ko je ikad pogledao barem jedan intervju s ovom gospođom vidio bi da se radi umjetnica koja je iznad ovog ulicarskog štiha.
Diva,gospodja sa karakterom i predivna umijetnička duša i onda ovako primitivno je dnovinari zbog svog žutila i senzacije izvrijedjaju.Stvarmo smo kao civilizacija dotakli dno.
Ma vala neka svako sluša šta voli!
Mediji, a posebno njihova dostupnost svakom covjeku danas, su jedno od najvecih zala danasnjice. Govorim o njihovoj zloupotrebi. Takve urednike treba vjesati, da ostalima ne padne na pamet da prave razne konstrukcije. I zasto se vise nikad nece desiti neka klasicna revolucija, narodska? Pa zato sto mediji kreiraju misljenja narodnih masa i odrzavaju ih u tim zabludama.
Klik i pažnja (novac), po svaku cijenu. Bez obraza, bez kompromisa. To je odavno duh vremena. Ako postoji osoba u javnom prostoru koja se ovakvim stvarima i prizemnom komunikacijom nije bavila, to je J.Lisac. U društvima koja žive realityje, takvo nešto je neshvatljivo.
Neka Prije, a neka i Josipe…
Pravoslavni monah je dobro opisao ovu vrstu muzike SELJACINE
Pravoslavni monah bivsi narkoman. Ako ti je pravoslavni monah neko od koga ces slusat savjete onda si ti prilicno zaosto. Slusaj sta ti se slusa i gledaj svoja posla. Josipinu muziku ne slusam ali je zena gospođa za razliku od tebe i tog monaha.
Pa da li je novinar poludio kada uopste dolazi u situaciju da takozvanu priju naziva pjevacicom i to kada spominje josipu????!!! A posto doticna josipi nije ni do gleznja, josipa nema niti jedan razlog da govori o njoj, jer razlika je neopisiva. Osim toga zasto dajete uopste toliko medijskog prostora nekome ko ni skolu nije uspio zavrsiti???
Prija nije zavrsila skolu ali zna da se Josipa pise velikim slovom.
Josipa može samo za gerijatriju da pjeva, o ukusima se ne raspravlja!
Josipa i ova stoka su dva svijeta.
Josipa jedna i jedina, neponovljiva, i stavom i glasom i izborom pjesama. Sramota je za takvu velicinu da se uopste spusta na nivo rasprave zutila i ovih instant medijski stvorenih proizvoda.