Na nedavnom koncertu
72

Josipa Lisac prokomentarisala navode da je prozivala Aleksandru Prijović: Povrijedili ste me

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Josipa Lisac negirala je da je na nedavnom koncertu indirektno prozvala Aleksandru Prijović te poručila kao su takvim insinuacijama mediji povrijedili i nju i Aleksandru.

Josipa Lisac nedavno je nastupila u Domu sportova u Zagrebu te tom prilikom kazala kako je njen menadžment htio Arenu, a mnogi su u tom njenom obraćanju prepoznali prozivku na račun Aleksandre Prijović koja je u Zagrebu rasprodala pet koncerata.

Pjevačica se potom odlučila osvrnuti na medijske naslove poručivši da to nisu njene riječi.

"Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović... To nisu moje riječi... te riječi su izmišljene", navela je.

Kazala je kako su ovakve poruke izuzetno maliciozne i opasne: "Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo?".

@leshotok logično iz Doma sportova 🧡 @Josipa Lisac Fox #josipalisac #dnevnikjedneljubavi ♬ meni tamo naprosto nije mjesto Josipa Lisac - IDEM NA DORU NA 10k FOLOVERA

"Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru. Povrijedili ste ljude. Zašto?", upitala je na kraju Josipa.

Sporno obraćanje publici na koncertu u kom su prepoznali prozivku glasilo je: "Meni je moj menadžment rekao 'ne Josipa, mi smo htjeli Arenu', o ne, pa sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni tamo naprosto nije mjesto".