Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sami muzicki znalci....
pa bgt nije piso, za MORALESA I COXa je 50km, a oni su, za ove gore navedene kraljevi elektronike
Fakat nema smisla čuj 30-40 KM..ko su?!
zasita nema smisla da se karte prodaju po 25-30-40KM za nesto sto nekoj stvari nevalja nit je uopste nesto aman zaman poznato... zaista nema smisla jer vise se ni na jedan event ne moze otici a da nepljunes 15-20KM za najvecu ogavnost... al dobro ima smisla sto su karte tako skupe zato jer FGR zeli biti vidjena na nekom \"poznatom\" pa ce i dati puno para za ulaz samo jedna je cinjenica da raja sve manje posjecuje partye upravo iz razloga ulaznica koje su za nase standarde i vise nego preskupe...
Ova muzika se jos samo na Balkanu slusa. U svemu zaostajemo jedno 8 god. Ovi takozvani najtrazeniji DJ-ovi sad su poceli dolaziti po nasim krajevima jer ih uopste niko vise ne trazi / ne slusa u modernom svijetu. Zivio Rock & Pop...dole elektronska muzika!
Hocemo i mi srbi \'vako, a ne da nam vlada finansira koncerte za koje niko nema para ili da omoguće plaćanje Shapeshiftersa u čvarcima.
Vaauuuuuu party, biti ce puna partijanera i partijanerki.. vauuuuuuuuuuuuu
Gdje se mogu kupiti karte?
Muzika za luna park....karanana...(bolje bi im bilo da montiraju luna park na skenderiji uzeli bi pravu lovu)............