Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Englez kojim slučajem, ovi bi ga naši dizali u nebo. Ovako ne mogu podnijet da je naš čovjek uspješan. Nama je vazda tuđe gov*o bolje od našeg.
Dino je naše gov*o.
Svaka cest , vazda zadacu mnogima zadas
Gdje si bio na strani da vidis kolko su pune hale ili nisu?Kladim se da nikad iz svoje mahale izaso nisi dalje od visokog al pametujes ovdje.Ovaj covjek gdje god je doso,trazila je se karta manje.Bio sam na 3 koncerta njegova i uvijek cu otici jer pravi stimung kao niko drugi,imas barem nesto od toga..
*karta vise☝🏽☝🏽☝🏽
Naida Čatic - Divanhana najbolji glas na svijetu
Legenda!!! Samo naprijed care!
Trpa Merlin gdje god dodje, ne vadi ga :)))) Bravo Majstore!!!!
Dino u usponu!
Nije da nešto cijenim njegov muzički opus, ali čovjek zna znanje, zna napraviti spektakl i zna dobro živjeti od toga. Zato kapa do poda.
joj dine, pa nema vise grada, sela, proplanka dje nije koncert odrzo... bojim se u wc uci da ne zapjeva i tamo...
To hadzija
Ubiii Dino rePa.
30-50 KM cijena ulaznice. U pravu je fadil da je ovaj narod bogat a dido osisao seljake. JBT ja sam tolikoplacao za deep purple
Najljepša kula na svijetu, preporučujem obilazak
Hjebo vas on. Eno prestigo ga gastoz? 😁
Kad covjek trezvenije razmisli, Bosna i Hercegovina je poprilicno skucen muzicku prostor. Zato je Dino Merlin , muzicki stvaralac koji trazi korak vise i dalje, sebi projicirao i 'skrojio' Jugoslaviju po vlastitoj mjeri. I, kao sto vidimo, vrlo uspjesno, da mu na Balkanskom poluostrvu nema ravnog. A kriticki osvrt na jedno ovakvo zivotno djelo odlazem za neku drugu priliku, na neodredjeno... Dok jos porastem.
autor članka otišao nakon 1h vremena i veli zabavio...oduševio...kako li? vala,nit nas je zabavio, nit je oduševio... uzeo lagano lovu za 2h pjevanja, loš zvuk i slaba atmosfera
Ovi koncerti su kasno tako da nisam mogao prisustvovati... Izvinjavam se Merlinu i ostalima....:):):)
odmori malo hađija moj ljepi