Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niđe veze,ko ovo može slušati ?samo što se gola nije skinula i ovo naša djeca da gledaju..... ako je ovo 21.vijek onda bih volio da sam u 19. ili 20.
...to što neko vozi ferrari a ti golfa cvaju nije razlog da se zabrani proizvodnja ferrarija :)
ja idem pjeske
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije ni muzika sto je nekad bila, imala je ona dobrih pjesama pocetkom 2000-ih al jbga danas je muzika komercijala mrtva
praznik za oci !
ni do koljena shakiri i rihanni
Stavi zvuk na mute i gledaj.
nego koliko vas moralista ga je bacilo uz ovo? a? a? :D
Nekad su se pravili spotovi za pjesmu, a sad je kontra.
Stražnjica ju je i proslavila... Samo nastavlja utabanim putem.
zna sta prolazi ;)
Ma da, zna kako prodati pjesme i ako nije neka pjevačica, a vala nije ni glumica.. Al, kao što reče zna šta prolazi, tako da može joj se ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kurave,za kad prestanu biti popularne,onda ce prosipat pricu kako su bile sexualno napastvovane i prisiljavane da se skidaju gole...
...jadan ja, opet po ladnu vodu :))
ma realno, svjesna je i ona da je niko ne slusa, niti trazi poentu u njenim pjesmama, reklamira guzicu umjesto muzike. nidje veze.
....J.Lo. mmmm rijeci nisu potrebne ;)