Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podero bi je ko lamelu uz Mahmutovac
hehehe, svaka cast originalno
@ynwa....aferim ljudino na iskrnosti. A ne ko ovi ostali nesto to pakuju: uh kako je lijepa, najljepsa zena estrade bla bla a ovako bale na nju. Ti ko iz topa sto si ostali misle. Sto na um to na drum.
nek snimi pornić
Jedna od najljepsih zena na estradi ikada
Šta vrijedi najljepsa cvjetna grana ako je bez zivotne radosti ploda?
Misliš po seljački: “ni kučeta ni mačeta”?
Ajme meni
Joj Jelena neka te.
I tog Porina ce osvojiti neka Rozga, bez mozga... Goran Bare
Glavni propagandista i okorijeli ekstremista političkog beograda (Ivica Dačić) još od zločina počinjenih nad albanskim starcima, djecom i ženama (ponajviše trudnicama) je u osnovi iza komentara pod nazivom "doboyevoopet" i ujedno jedan od esencijalnih psiholoških trovačkih komentarta baš kao i prije više od 20 godina (kopirao nekog svog monstruoznog starijeg rođaka koji je organizirao i ubistvo trudnice Sofije Ćotek 1914-e.
Jelena Rozga, muzika za one koji nemaju mozga. (Nemoj da se neko napravi pametan pa da kaže da slušam Šabana i ostale čobane, ja bi tu muziku zakonom zabranio.)
@Osvetnik iz tame al vi sto rimujete rozga i mozga nemate iq 20.
Dobra Jele.
Na slici izgleda kao da ga je primila i tamam joj je