Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je uvertira pred dolazak Maje Marijane i Mileta Kitica....Fuj,kakav smo mi narod i kakvom se muzikom trujemo..I kada skontam,bolje nista u zivotu nismo ni zasluzili kada nam je event godine koncert Marije Serifovic! Boze,posalji nam asteroid i zbrisi nas sa lica zemlje!
Nice to MEAT you?
Illuminati
u hebenom zanzibaru u tanzaniji se slusa bolja muzika
Zbog ovakvih debila ljudi elektronsku scenu i ne mogu shvatiti ozbiljno. Sanjine, danda ti pojela mozak. Al što si organizovo, organizovo si.
Joj sta bi se tu dande prodalo
Varalice poput ovakvih unistise elektronsku scenu. zar nije dosta malogradjana koji su u turbofolk fazonu? tesko se boriti s njima a treba jos i sa ovakvim seoskim varalicama.
Treba ga prebiti da ne moze nogama hodati i da ne moze vise nikoga zajebati zajedno sa dj regom.
Sanjin dilaver seoska varalica!
Dobar koncert se ne može organizovati a da ti cijena ulaznice ne bude nekih 60-100EUR i to pod uslovom da posjećenost bude od 10-20 hiljada posjetilaca. Sarajevo nema tu masu slušalaca/gledatelja koji su prvo spremni iskeširati ta sredstva (skupe karte), a drugo da bi otišli na taj koncert (zainteresovanost). Ti dovedeš Adele i sl. (okupiće se 3-4 hiljade, a većina će reći ko će nju slušati ima 3-4 pjesme). Dovedeš nekog starijeg pjevača/izvođača (reći će raja, ma ja sad došao da nas guli).
Idiot. Zbog ovakvih nismo ni zasluzili bolje. Pizdun.
Cuo covjek da ce bit ona 7 jegera pa nece kaze Ramazan je xD da seljaci svijetle sarajvo bi bilo Vegas xD
6 seljaka pucaju dislajk,pronasli se seljacici i ove nase napuderisane papanuse fuj zgadi mi se zivot kad ih vidim
Dilaver Beganovic
Jeko taj :P
Ovaj Sanjin isti moj komsija "fudbalski menadzer " a struju u stanu mu iskljucili prije 6 mjeseci zbog neplacenih racuna. Ganja ga pola Sarajeva zbog dugova. Kad kokosar sebi umisli da je Don Vito Corleone.
XAxaxaxaxaxaxax
Pa Dilaver pravi:)