Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, optuživali ga što je Srbin, a on se još pravda. Prokleti li smo.
pa jeste srbin. ztvarno mislis da su grci vasici?
A šta uopće znači "Srbin"? Da li možeš biti Srbin ako se ne osjećaš tako?! Ja mislim da ne možeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ček, Rumun koji je porijeklom iz Grčke, ali nije Srbin nikako... a zvao se Milo Vasić. Hmm ok. I to prije rata.
rumun, hm, zvuci kao ganci...
Mnogo smo bolesno društvo.
R.I.P. pjevacu i zabavljacu Jasminu Stavrosu. Bio je maher za napraviti stimung na nastupima. Sta je bio po etnicitetu ne zanima me. Znam da mu je otac iz Valjeva a majka iz Dalmacije i da se rodio u Splitu. I da je presao na katolicku vjeru za vrijeme rata '90ih. Ako je ista od ovoga o grckom i rumunjskom porijeklu istina to moze znaciti samo da je pokojni Stavros bio pripadnik naroda koji na zastavi ima tocak. Tko drugi se seli iz drzave u drzavu osim njih?
na skoro svim znacajnim porno sajtovima se vrte jasminovi hitovi pocasti jugoslovenskog sex simbola hrvatsko latinskog zavodnika stavrosa
vasici su poznato prezime u grckoj i rumuniji. to si sto si i to ti je u genima. znao si da kao srbin neces uspjeti u hrvatskoj pa si promjenio ime kao i karan.
Sad je njemu u stvari najbitnije to da se zna koje mu je pravo ime.
Staro grcko prezime- Vasic.
Dobro ti nije dao ime pepa prase