Sjajna zabava
0

Januar u Aquarius Vilsu: Ako se po jutru dan poznaje, fantastična muzička godina je pred nama

Sjajan početak godine uz Aquarius Vils
Sjajan početak godine uz Aquarius Vils
Godinu koja je iza nas ekipa iz Aquarius Vilsa je završila sa stilom. Muzički događaj nazvan Aquarius Vils Special u sklopu kojeg je nastupilo nekoliko fantastičnih izvođača je bio pravi pogodak, a čini se i tek uvertira u posebnu muzičku godinu koja je pred nama.

Mirza Pandur, bend Pandury, Dunja Fazlić, Duvački trio fantastico i DJ Mahir Beathouse su zajedno napravili dernek za pamćenje i ispratili 2022. godinu, a prisutna publika je bila oduševljena.

"Ovo je muzički događaj i nešto potpuno novo na klupskoj muzičkoj sceni u našem gradu o kojem će se sigurno dugo pričati", poručili su iz Aquarius Vilsa.

Menadžment Aquarius Vilsa iz godine u godinu uvodi novitete u sklopu svojih muzičkih događaja pa se to desilo i početkom ove nove godine.

"Obzirom na fantastičnu reakciju naše publike na prethodni Aquarius Vils Special u kojem je nastupalo više bendova u toku jednog događaja, odlučili smo da svakog petka, u sklpu Friday Live Stage događaja našu publiku zagrijemo live nastupom našeg poznatog DJ Mahir Beathousa. DJ Mahir će nastupati sat vremena sa početkom u 21 sat, a nakon toga će na scenu izaći bend planiran te večeri", poručili su iz Aquarius Vilsa.

DJ Mahir Beathouse
DJ Mahir Beathouse

Kada je u pitanju januarski muzički program sigurni smo da će vjerna publika biti zadovoljna. Ako se po jutru dan poznaje onda će godina ispred nas u muzičkom smislu biti fantastična. Naime prvi dan nove godine tradicionalno u ovom klubu nastupio je Berin Buturović koji je na sebi svojstven način atmosferu u prepunom Aquaris Vilsu doveo do usijanja.

Već sutra, petak 6. januar na live scenu izlazi bend Pandury zajedno sa Mirzom.

"Ovo je prvi put da pravimo jednu ovakvu muzičku kombinaciju u našem klubu i uz Warm Up sa DJ Mahir Beathouseom sigurni smo da će prisutna publika uživati do kasno u noć", naglasio je menadžment Aquarius Vilsa.

Prema starom dobrom isprobanom receptu petak je rezervisan za popularni bend Pandury koji će u ovom mjesecu nastupiti još tri puta i to 13., 20. i 27 januara.

Pandury
Pandury

Happy Saturday događaj će ovaj mjesec svakako obilježiti popularni Mirza Pandur koje će nastupiti već ovu subotu 7 januara. ali i zadnju subotu u ovom mjesecu - 28. januara.

"Mirza je fantastičan i vrlo talentovan mladi muzičar koji zna da napravi odličnu atmosferu i pravi dernek. Na insistiranje naše publike Mirzi Panduru smo ovaj mjesec osigurali dva nastupa na glavnom događaju i sigurni smo da će on to svojim nastupima i opravdati", poručili su iz Aquarius Vilsa.

Mirza Pandur
Mirza Pandur

Subota 14. januar je rezervisana za miljenika domaće publike Nešada Selmana koji svaki put, zajedno sa svojom vjernom publikom, napravi provod za pamćenje.

Nešad Selman
Nešad Selman

I posljednji u nizu mladih muzičara koje ćete imati priliku slušati ovaj mjesec je Adi sa svojim bendom. Nakon nešto duže pauze ovaj mladi muzičar ponovo će imati priliku u subotu 21. januara da se mnogobrojnoj publici pokaže u najboljem svjetlu.

Adi & Band
Adi & Band

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vilsu kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885 u periodima:

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14:00 do 22:00 sati,
  • Petak - nedjelja u periodu od 15:00 do 19:00 sati ili putem web stranice aquariusvils.com.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem Facebook i Instagram stranice.

"Radujemo se zajedničkom druženju", poručuju iz Aquarius Vilsa, mjesta za sve generacije od 1999. godine.