Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nezz ko je ovaj lik, ali ocekujem pobjedu Amela... ubjedljivo je najbolji, samo ga godine mogu zeznuti pa da mu ne daju pobjedu :)
da te pitam sto se amel kandidovo kad je vec pro. pjevac?
Šta znači pro pjevač, da nema možda potpisan ugovor sa npr. EMI Records ili možda Warner Music Group?!?!
Prvi put čujem za ovog lika
pa dobro, kako ces i cuti kad nije u istom kosu sa Cecom...
@aljeti azimi Znao sam da će netko tako nešto odgovoriti Kakva bolan Ceca i ova moderna glazba kojima nas nastoje "silovati" sa zapada,ja slušam glazbu novog vala,Beatlese,Stonese,Styx,REM i ostalu,pravu glazbu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
WHO THE F**K IS ARTHUR?
Danas sve neke zvijezde i faktori oko nas: X-factori, one zvjezde granda, pa zvjezda hayata, pa zvjezda ova, pa zvjezda ona...u cemu je poenta sveg toga? Budi prirodan, budi normalan i sam si svoja zvjezda. A ovako si samo " cirkusni figurant" uz naravno veliko postovanje onim pravim cirkusnim figurantima jer je i to casna profsija. A zvjezde...vi ste vec potonule zvjezde, a niste ni pobjedili. Vrijeme ce i to potvrditi.
Frajer se proslavio obradom jedne vec poznate pjesme. Nazalost ozbiljniji izvodjaci se sve vise povlace. Kad sam vidjela all around the world pretty girls da takvi tekstovi osvajaju publiku,pa kuda ovaj svijet ide?? :-/
strasan vokal....evo meni omiljene od njega a spot je za 10
ova Antonija voditeljica je toliko simpatična da pogledam ovu emisiju zbog nje...kad mi zena da daljinski
Losh do bola... al pogodan zs tetovaze, ima ga :)
Impossible :)
Ja sam svojoj ženi rekao daću da glasam za Nikolinu Pišek, a Amel neka mi oprosti.jbg