Muzika
76

James Arthur stigao na finale X Factora: Čeka nas najuzbudljivija večer

Klix.ba
Superfinale najvećeg muzičkog takmičenja u regionu X Factor Adria održava se večeras od 21 sat u beogradskoj Kombank Areni sa direktnim prenosom na Federalnoj televiziji.
James Arthur
James Arthur

Od šestero najboljih, publika će izabrati pobjednika koji će pored laskave titule dobiti i novčanu nagradu od 20.000 eura. I ovoga puta domaćini showa bit će najomiljeniji voditeljski par Aleksandar Radojičić i Antonija Blaće, a superfinalisti će se u backstageu ponovo družiti sa šarmantnim damama Snežanom Velkov i Nikolinom Pišek.

U superfinalu specijalni gost je svjetska zvijezda James Arthur, koji je sinoć sletio na beogradski aerodorom.

"Čuo sam da je veoma lijepo u Srbiji, da su ljudi opušteni i prijatni i veoma se radujem što ću biti gost superfinala X Factora. Poručio bih superfinalistima da uživaju u svakom trenutku. Drago mi što nastupam na superfinalu X Factora. Večeras nas čeka najuzbudljivija večer do sada!", rekao je James koga su sačekale TV ekipe, ali i njegovi najvatreniji fanovi, a nešto kasnije u hotelu i svi superfinalisti, ali i Ilija koji je, kako saznajemo, najvatreniji Jamesov fan.

James Arthur
James Arthur

Na superfinalu poznatog TV formata nastupit će i popularna pjevačica Jelena Rozga koja, kako saznajemo, priprema provokativan nastup na veličanstvenoj X Factor bini.

Žiri X Factora za ovu posebnu večer priprema specijalna iznenađenja za sve gledaoce.

James Arthur sa superfinalistima
James Arthur sa superfinalistima

"Pripremamo fantastične nastupe superfinalista, ali i specijalnih muzičkih gostiju! Vidjet ćete i žiri u posebnom izdanju, predstavit ćemo premijerno i nekoliko pjesama, očekuje nas veoma uzbudljiva večer. Već sedmicama pripremamo ovaj događaj, te vjerujemo da će publika uživati u vokalno-scenskom spektaklu, a na kraju večeri saznat ćemo i ko je pobjednik druge sezone regionalnog X Factora!", kažu iz produkcije.