Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma neka ga, ajde g: aahahahahaaaa svaka ćast stari
Znam ga jos dok je u Bitlisima pjevo kad sam bio na koncertu u Nici s malom
Trebao je biti predgrupa Dini Merlinu al nije mogao stici na voz
Mala,jel moze mali malo?
Legenda...
Turneja je bila fenomenalna u US... koncert u New Yorku - pred domacom publikom :) je bio jedan od najboljih... skoro tri sata i preko tri decenije karijere u 25 (mozda i vise pjesama). Mislim da ce i DVD dobro proci - posebno ako mu bude zadnji... :) Never get old...
ma jedan je bowie...a da stari je normalno
hm...Turneja je bila poprilicno losa. Prisustvovala sam njegovom koncertu u Nici, i mnogo sam se razocarala. Pjevao je jako malo pjesama, navodno jer je bio prehladjen. Glasovne sposobnosti su mu mnogo slabije neg0o prije...i nekako nije bilo topline...Mnogo sam ga voljela, ali me malo razocarao...iako zivio Bowie idalje!
Jebo ovog papaka ne znadem ni ko je. Kat ce novi od Halida?
bosnje fataj te se lepe brene, koji ce vam kurac David Bowie, to je prekomplikovano za vas.