Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže se "srpski"...
Nije Simjonovic vec Simjanovic.
...Željko oplodi me ko kad pčela oplodi cvijet, dole sam se sva "rascvjetala"...
Lijepo :)
Da!
I šta od toga ima Kemina familija
PJESMA GUZ, SLUZ, TARIGUZ: (SRBIJANSKI NACIONALNI OBRAZ): Stanovnik tvorevine Srbije najvjerovatnije djeluje u skladu sa akronimom TARIGUZ gdje svako od tih slova ima asocijaciju: T-terorizam (kao u Zagrebu 1995-e), A-atentati (kao u Sarajevu 1914-e, R-ratovi (kao 1991-e u Sloveniji), I-izbjeglice (kao u Albaniji 1999-e), G-genocidnost (kao u Bugarskoj 1885-e), U-umisljenost u teoriju nebeskog naroda, Z-zafrkavanje sa cijelim svijetom (kao 1909-e).
mozda se radi o pristupima ali ja prije nego sto kritikujem nekog uvijk se zapitam jesam li ja mogao sto bolje napraviti...eto samo mala opaska!
Priznaj da ti je neko pomagao,ne možeš ti sam tako....
svaka cast