Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Free Palestina
Hamas bi prvi ove pedercine javno objesio a oni ih podrzavaju 👌
@VelikaBH A realno, Izraelu ga možete samo pofumati. Sve ostalo je povijest.
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦🇸🇦
Baš bi volio da se ova ekipa koja drži zastavu pojavi u voljenoj im Palestini, da vidim kako bi prošli! 😁😂
Free Palestine
Bošnjaci su za slobodnu Palestinu al nisu za Kurdistan. Osmansko carstvo je prije osvojilo Bosnu pa tek onda Kurdistan. Imate dvostruka mjerila jer ako je free Palestina onda bi moralo i free Kurdistan.
Palestina ce biti kanton unitar drzave Izrael. Svi ce dobiti pasos Izraela i sva prava po Ustavu. Kraj price. Ideja o 2 drzave je proslost.
I treba ih kazniti za potporu islamofašističkim teroristima
Cijeli svijet je protiv Palestine! Inače, svijet je poznat po: "demokratiji, toleranciji, ljudskim pravima, humanosti..." Toliko o tome!
Jbt. kazna bez smisla...samo zbog zastave?? Koliko ja znam palestinska zastava nije zabranjena i to je oficijelna zastava. Free 🇵🇸🇵🇸! Nego kako klixaši podržavaju ovu grupu?. mislim..ovi bi mogli na paradu u Sarajevu 😂 Sad na jednom su ok...
Chifuti osjetljivi na zastavu ko direktor klixa kad mu dirnes u toplu bracu. Odma ban.
ako će vaki branit Palestinu...ne znam...
@moschee.maus sta im fali? Sta si ti radio za Palestinu? Bi li ti imao muda ko oni razviti palestinsku zastavu u Izraelu? Bolje ti je poklopi se i cuti
Kakva politicka poruka? Momci drze u rukama zastavu Palestine i sta sad? Jel to politicka poruka? Svi su drzali neku zastavu na tom takmicenju pa smiju valjda i oni. Nije zastava koja predstavlja terorizam nego jedne drzave.
@TheodorHerzl , jeste , samo nije od svih članica UN , mogla bi i u UN ući (iako je već posmatrač) ali uticaj SAD je problem. Takođe ni sami Izrael , Tajvan (drugi naziv Republika Kina) , Kosovo nisu priznati od strane svih država članica UN , pa čak i pofinog broja ali si opet članovi iste izuzev Kosovo ali će i ono uskoro biti član.
Ja neki dan oko 9 izjutra ondje na čošku Dalmatinske ulice , tamo gdje skreću oni zatamnjeni , pogolemi auti, ne čuješ im motora, samo ono predenje klime... I zbilja naiđe On, ja gledam ne bil' g ugledao kroz ono zatamnjeno staklo. Ruka poleti sama uvis otvorenog dlana, al belaj prst srednjak mi se sam od sebe zakoči u onom neprirodnom ali razumljivom položaju.
Ima li neko da normalno izgleda na ovoj ojroviziji, vidi ovo troje, poremecaji neki garant
Smrt LGBTQ i svim Cionistima a FREE Palestine 🇯🇴🇯🇴🇯🇴
Pa ovi su ti LGBTQ eto oni podrzavaju palestince a ti im zelis smrt?
Toliko o zapadnoj demokratiji i slobodi govora!
@Memo1beg Kakve veze zapadna demokratija ima sa pravilom Eurosonga da se ne plasiraju političke poruke? Eto nek ti je Turska slobodna za govor, 'ebala te ona.
jevreji muslimani katolici pravoslavci hindusi budisti sve je to ista zatucana mraka čim vide da mogu nekom drugom nešto nametati silom oni to i čine, ateisti su najpametniji ljudi njima su smiješni svi ti njihovi budalasti bogovi, kao bog je odabrao nas nije vas fuck off, debili nikad pameti doći
@aljo83 n čemusi. budalo.
@aljo83 ti si dokaz darwinove teorije, samo si uvreda za rod svih majmuna...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)