Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve neki students psihologije, svjesni da posla nema, ali studij zvuči primamljivo... Što se prijavljujete ako ste kukavice
Ima posla za psihologa koliko hoćeš a biće ga sve više i više. U njemačkoj ne možeš termina dobiti kakva su vremena došla.
psihologija,sociologija,filozofija,politicke nauke sa tim diplomama mozes samo guzicu obrisat
lati se dijete knjige, ostavi se mikrofona i kafane, nikoga to nije na dobro izvelo
jeli napustila ili ispala?napustiš svojevojne a u tekstu da si ispala
Vjerenik?Imas 20 godina?Ode sve u pm…..
za pjevaca trebaju bolje glasovne mogucnosti nego sto ih ti imas Irma ako neces da se skidas kao one sasine koje bi sve dale za pare..okreni se skoli i posveti ucenju a pjevusiti mozes negdje za vikend da zaradis za dzeparac..drz se skole curo i nauke pare nisu nikome dobra donijele
jbt zamisli studiras psihologiju i ides na zvezde granda?
kad se trebao sarnuti ugovor slijedi bjezanija sto je dobra stvar izgradila ime sad ces aBd pjevati u privatnim aranzmanima mafija ZG nista nece zaraditi od tebe kao sto je ona antonela cerkez uradila
Kćerka Federacije i BiH. ZVEZDA GRANDA
svijetla budućnost bošnjačka hzehehehehe
zalosno mlad fin čedan razum kolko tolko funkcionalan i ti odeš na zvezdice pravit se pevaljkom
Trebala si grudnjak kurvanjsski staviti preko majice!!!
O Bože, više šta ovi Bosanci muhamedanci dolaze u Beograd, a i ovi šta im dozvoljavaju da pevaju. Nije sve u parama Popoviću..
A zašto ti onda dolaziš na bosanski portal ako ti smetaju Bosanci "muhamedanci" ? Uzgred, sta bi vi slušali na Z. G. da nije ovih kandidata iz BiH? Pa najbolji kandidati i jesu upravo iz BiH.
tuga :(
mogla si komotno gace na glavu stavit!!
Od kad se grudnjak nosi preko haljine? Ispala joj gloova
A otkad se piše "od kad"? Jarane, pravila o jednačenju suglasnika po zvučnosti se uče negdje u trećem ili četvrtom razredu osnovne škole. Slažem se to sto kažeš za grudnjak, ali tvoja nepismenost baš para oči.
Kad osete Srpski sve se tresu...
Još ti neznaš šta je feslija, pusti crvuljke🤣