Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narkos koji je uspio u muzici. samim tim je jos veca opasnost za mlade kojima je on uzor.
Ko treba da bude uzor, Aca Lukas?
@nervirasme nije ti to neki argument. jer to sto postoji gori od njega ne znaci da je manje los. uvijek ima gore od goreg i sa tim se nikad ne treba tješiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
DROGERAS
Horsas i polumuzicar od kojeg su napravili senzaciju.
Ti si od svog debilnog komentara napravio senzaciju
Da nije bio horsas i da se na zalost nije ubio, nikada Nirvana nebi stekla popularnost. Postali su popularniji nakon njegove smrti nego sto su bili popularni dok je bio ziv. To sto kod nas vlada muzicka nepismenost i neinformisanost, nisam ja kriv. Cinjenice su jedno, simpatije nesto sasvim drugo.
"Jedan od najboljih muzičara svih vremena Kurt Cobain" jesam li ja stvarno procitao ovu recenicu???
idi slusaj karleusu
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sexcoss.com
The man who sold the world
To je Bowie a ne Cobain.
jest, ali je nirvana lijepo obradila na onom mtv live music
I nakon 27 godina si ostao glupi novinar kao i vecina tvojih kolega, to nije depresija vec zasicenost zivotom nakon sto ostvaris sve sto si postigao ili ti naprosto sve dosadi.
Tako svi završe koji prodaju dušu đavolu za uspjeh
@bumfights bolje dusu djavolu nego glas bakiru za malo brasna i ulja