Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim house muziku, ali ova Inna isto kao da pravi pjesme samo da bi ih pravila. Nikakav inovativan zvuk, beat, melodija, nista. Biva, aludiraj na seks i budi gola na spotu i to je to. Pa snimi pornic macko i eto ga.
ovog puta ga je pogodila, neću da mi budeš friend, nego da me natakariš
samo vi nju vrijedjajte , cura je za 2 godine izgradila karijeru kakvu vi papci necete ni za 10 godina .
DAJTE NAM RICHIE HAWTINA U SARAJEVU :(((
imal sta ya marku?
Za poklonike house muzike kao i obicno rinaka
Ne bih iso da oni meni placaju
Hoćel doć onaj papak Pochko da protestuje protiv ove turbofolkuše?
INNA DISMR DOVDE!!!!!!!
Opet ona turbofolk rumunska lj.a.d.r.o?
boze sacuvaj
Sarajevo je odavno groblje elektronske muzike. Ili je ova uzasna komercijala ili oni tech-house metuzalemi koje ne slusa niko. FUUUUJ
Pokaza se Inna u Zetri. Duže traju reklame na TV-u nego li njen koncert. A mala je za metnut, glasić joj je gori od Emine Jahović!
Kako kreativan naziv albuma, inače zadnjih godina sve se vrti oko slogova kao što su "Mi smo na partiju i rasturamo", "Svi gledaju u nas" i sl. preplitke fraze MTV šljama.