Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zívjela Bosna i Hercegovina i sva njena dijeca, nevazno koja religija, itd.
@Dr.Lecter *izbjeglice nije izbjeglico, doktore
@Dr.Lecter I nije mnozina idiote, nego ispravan oblik vokativa, hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ogroman talenat, vrhnuska pjevacica ali dosadna, bezobrazna, antipaticna i nezanimljiva do boga, promijeni stav, nasmij se ponekad i prestani se ponasat kao da ti je 40 onda cu te mozda i slusat.
malo manje kasike I malo vise teretane I bit ce to ok. mada dzejli prismrditi ne mozes. sretno
Zašto ljudi mrze ovu djevojku(ženu) sa prelijepim glasom, a kad je pobijedila u Hrvatskoj svi ste svršavali sa ushićenim komentarima, šta je sad?
Prepotentna,arogantna umisljenja pjevacica koja ima andjeoski glas i zna da pjeva za desetku ali zbog svoje oholosti,frajerisanja,glume i izjava kojima je pokazala svoju licnost smatram da je kao osoba nula. A vi editori i kvazi novinari i urednici sa klixa mozete da mi popusite drkalicu svaki put kada obrisete moj komentar i moje misljenje.Poserem vam se u usta.
@PersonalJesus pojedi balegu.
Ponos nase drzave FBiH!
Sto brisete komentare majke vam ga spopandrljim novinarske. Zasto ste tolika gowna.
@Ina_9 Nisam ja rekao da Ilma ne zna da pjeva,cak naprotiv ako si shvatila uopste moj prvi komentar, ona ima talenat, glas i nevjerovatne vokalne sposobnosti....ali kao kompletna licnost uzeci u obzir sve i poredeci nju i Dzejlu i razliku u godinama, Dzejla je po mom misljenju jaca i vise je takoreci ''down to earth''....ne glumi zvijezdu i po meni previse skromna za svoje sposobnosti....uostalom, vrijeme ce pokazati svoje....zivi bili pa vidjeli.
Ilma ne glumi ZVIJEZDU ona i jeste to. I to pobjednica ZVIJEZDA ;)
@IvanMatosevic neka te ba, polahko sve ce se pokazati samo.
Najelegantnija, najsimpatičnija. Malena ti i jesi DIVA, a ovi tzv ''HEJTERI'' mogu samo da hejtaju, a nikada ništa neće postići u životu! To što si se i udala pokazala si da si časna, a ne da se vucaš do tridesete pa kao onda kao hajde da se udam radi reda. LJUBAV je zaista smisao života :)
Pjesma može biti neopisivo lijepa, čarobno lijepa, nestvarno lijepa a nikako 'prelijepa'. 'Pre' je skraćenica od previše. Riječ previše se koristi uz priloge koji pokazuju neku količinski mjerivu osobinu. Tako kažemo da je nešto previše teško, previše veliko, previše malo, previše dugo (pa ne može stati u auto…).
Brišu se komentari a?
Ilma, nemas konkurenciju.
Bravo Ilma!!!!!