Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🍎, pogledaj u svoju "halku" , mozda nisi...
🍎, ima nesto vazno da ti kazem, ukljuci se.
🍎, na nas datum 28.07. subota od 19 sati pa na dalje cekam te na nasem starom mjesti (NY).... Imat ces vremena da ovo vidis i da se skontas. Bicu tamo sigurno. Mene kostati nece, mozda samo tuge..., a mozda bude i srece.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U Turskom vaktu svaki boljestojeci trgovac i beg ili aga imali su , najcesce mladog slugu ,koji im je sluzio kad se "zasite hanima" i to se znalo! A Himzo Polovina je bio 8 uz Rejhana Demirdzica) najpoznatiji "sevdah-gej"!
ne vole oni sevdah, nego pederluk
"more" ku.cu "pjevat"...pederčina neobrijana!!!
zabraniti ovom bozi da pjeva sevdah,ko mu dade pravo,ovo je ko da četnik pjeva ilahije
Norveška mu i platila za ovaj pederizam,poniženje za sevdah je ovaj Vrećo...
Sevdah? Ovo promovisanje nastranosti i tople braće, da bude "sevdah"? Sevdah je :Sajo, Nada Mamula, Zaim Imamović, Himzo Polovina, Nedeljko Bilkić..., a ovo je parodija na sevdah kao i grupa amatera za sevdah, "Sevdah reunion", koji svojim krečanjem i promicanjem džeza u sevdah kvare baštinu naroda Bosne , Srbije i ex Yu !!! Vratite nam izvorni sevdah, necemo surogate ...
eto Himzo je bio straight mos si mislit...to nesto novo biti pederbi pjevat sevdah koji je pun nastranosti
ja ti bastine sve pederluci
Sevdah? Ovo promovisanje nastranosti sevdah? Sevdah je Sajo, Nada Mamula, Zaim Imamović, Himzo Polovina, Nedeljko Bilkić..., a ovo je parodija na sevdah kao i grpa "Sevdah reunion", koji svojim krečanjem i promicanjem džeza u sevdah krvare baštinu naroda Bosne , Srbije i ex Yu !!!
Himzo volio zene eto...nista novo bit peder i pjevat sevdah....joj bastine velike...za njom udje mujo zamandali vrata...oj bastino