Neovlaštena distribucija
0
I folk muzika na udaru pirata
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne folk je plod pirata!
Sve sto je software je skoro pa nemoguce sacuvati od interneta.. nije to hardware... nego se jednostavnom jednim klikom umnozi... Borba protiv internet pitraterije je uzaludna !!
mater i Ameli i sinequanon i svim slicnim lihvarima, daobogda vas piraterija pojela kad necete da se prilagodite.
mi se ograđujemo i od Kemala Malovčića i od Balkandiska, a posebice od nekih pamfleta i komentatora \"propagande\" š\'a ti je, jarane, piratstvom se finansiraju ETA, IRA i Al Kaida, koji si ti?
fakat na kako niske smo grane spali da i folk muziku dilamo.... tc tc tc tc :-D
Ovaj tekst je obično smeće.
Cuj pobjesnili predstavnici Kemalove izdavacke kuce.. nadam se da nisu nikog ujeli..
Pisac ovog članka nije vidio novinara ni na televiziji. valjda se uvijek provjere obje strane a ne samo jedna. Gospoda iz Sinequanon ili kao se vec zovu hoce jos para i guraju ovakve pamflete svuda. Ako je piratstvo toliko opasno, zasto se prihod filmova i video igrica ne smanjuje iako se one vise nelegalno skidaju nego muzika. Muziku imam na radiju, ne moram je skidati. Problem je kvaliteta a ne internet. Kad neki pjevac pocne praviti albume ko cola u osamdesetima ili floydi u sedamdesetima, svi ce kupovati, a ne da ja dajem 20-30 km za Samira mujagica ili kemala malovcica?! BTW. pogledaj i koliko je zadnji nastavak x-man-a zaradio u odnosu na prethodne. Svako je danas novinar.
Odavno nešto gluplje nisam procitao, da sam isti tekst našao na nekom stranom portalu nebi se zacudio.... www.radiomk.com skidajte narodnjake slobodno do mile volje
Cuj Kemal zaboravljen pjevac, vidi se da ne slusaju folk pa raspitajte se ko je najtrazeniji, najtirazniji i sl. pjevac u BiH pa onda objavite .
ja velike stete ko da ce kemici iko kupit album :D
glasajte za Sejada Salihovica > http://www.bundesliga.de/de/
smrt kapitalizmu
Odavno poznata stvar... članak ne može biti gluplji... gledaj redoslijeda: U2, Britney, Hugh Jackmen i KEMAL MALOVČIĆ :))) Svašta.