Maya, Nina, Karolina i Aleksandra
0
Humanitarni koncert "Moj je život moja pjesma" u BKC-u
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova maya sa je nesto najlosije sto se u zadnje vrijeme pojavilo na sceni..... nema veze s zivotom.....
rijetko se organiziraju dobri koncerti povodom neke humanitarne akcije. ovo je zaista duplo zadovoljstvo. cure predobro pjevaju i stvarno ih je užitak slušati + pomoći ćete nekome samim dolaskom na ovaj koncert. naravno da idem!
Znate šta-Ova pjesma mi se popela na k....., do sada sam voljela Ninu i Radovićku, ali nakon ove pjesme pale su u mojim očima. Loše zvuče !!! Ona neka Sa ne znam već kako se zove je bezveze.
a dje su buuuuuuuuuuuuuuullllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
svaka cast na projektu ali ipak cijena ulaznice je prevelika...cuj 20 km??? bolje da su dali koncert u vecoj dvorani npr.u skenderiji a da cijena bude manja...a taman sam mislila ici ali previse je 20...
eki,nijedna zamotana dimijuša prekrivena od glave do pete ?!
odoh da to gledam.