Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma taj Eurosong je ionako samo jedna velika kićasta parada. Nekad su tu nastupali Abba i Celine Dion a sad ti šalju našminkane Fince, židovske transvestite i krezave babuskare iz Rusije i za 90% država unaprijed znaš za koga će glasati. To više nije takmičenje, to je cirkus.
Ja mislim da će oaa Bosna pobjedit\', oaaa Hrvatska, Hrvatska... Pratimo eurosong svaku noć, pomezetimo, malo rakije, prasetine, janjetine pomezetimo i baš nam je lijepo, shvataš...
Ha, ha, dok drugo odustaju od slanja zbof recesije, Htvatska šalje rekordan broj izvođača, Hoće i to narod platiti a uz to još i da se sramoti?
Hrvatsku predstavljati i Ivo Josipović,ali nema šanse da oni uđu u polufinale a kamoli u finale. Pjesme su im uvijek \"niđe veze\"!
\'\'Nekad su tu nastupali Abba i Celine Dion\'\' A Celine Dion je kao neki gigant dobre muzike, šta li? I sumnjam da je jedna Kanadžanka mogla učestvovati na evropskom takmičenju al hajd ;)
Pa ja, nisu Hrvati iskompleksirani jadovi kao Bošnjaci/Bosanci/Bošnjani
Wow, Hrvatska nikako da pošalje nešto kako treba na Evroviziju.
da te moguuuuu pismom zvatiiii, ja bi pivaaa ne bi stajaaaaa..... volim klape. fine pjesme. mislim da bi nas trebo predstavljati neki opanchar guslar sa sokoca.
Mislim da se Hrvatska sada opemetila što se toga tiče,svake godine imaju dobru pjesmu ali nikako ne za Eurosong... BiH je po tom pitanju skoro uvijek bolja...
mogu urcem klapat
Hahahah u pm jesu propali, pored onakvih pjevaca i glasova eh :D
Bas kakvo takmicenje stela prava svi glasaju za svoje susjede i sve sama g.a.m.a.d dođe da pjeva i da se ofira fuj
...možda neće biti uspješno, ali je autohtono...preko glave mi je manje-više uspješnih kopija engleskih / irskih ljubavnih balada...kako je odslušaš, tako je i zaboraviš...
Realno, svaka cast! Salju nesto nevidjeno do sada na Eurosongu, jer niko nije jos do sada poslao klapu opcenito, niti jedno odlicje bilo koje druge drzave, a da ima sve te tzv. \"narodne\" simbole. Sad je sam na HRT-u da kvalitetnu pjesmu izabere, neku jako finu s dobrom melodijom, aranzmanom itd itd. Sretno Hrvatska! P.S. Nadam se da ce BiH izabrati nesto najbolje, jer po 1000x bira interno, a nama se to ucinilo kao najbolji potez.
HAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
mislim da bi za hrvatsku super bilo da ih predstavlja colonia (ali nisu oni glupi da idu na taj mali slager) ili karma jer je isti fazon,mada karma je odustala imali su super pjesama na dorama,ali ih hrvati u sirokom luku zaobilaze zbog stele :)) evo ovom pjesmom su isli na doru i nisu prosli... samo je ovdje bila prehladjena jadnica http://www.youtube.com/watch?v=XD-pqqkspUY
kakav Gibonni, on ti je ba ko balašević, za one ringe ringe raja pjesme, treba biti vokal za eurovizije..