Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je Ahmed?
on im je svima zagondžija, vi'š da mu horski pjevaju.
...ne, ozbiljno pitam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel ovo neka gay pjesma, šta ovaj doziva Ahmeda?! Napudrani dječaci u bijelom paradiraju okolo, a žene su sve umotali i poslali negdje nasred njive, da su im daleko od očiju hahah.
@DefloratorNo1 just for fun. Ko što se i mladomuslimani dignu kad treba nas ateiste pljuvat, po vama če nas Allooh pržit džehenemom vječno.
@bezimen: Nema vas ko pljuvati, popljuvali ste vi sami sebe :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Brčko Brčacima :).....moderan pristup ilahijama, divna kostimografija i spot, aranžman od Eldina za sav respect...sve u svemu... fino fino....