Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel to ramazan? ah, nije još.
@Artimetika, naravno da SMF broji dosta clanova i tesko da ce njihov uspjeh neko ponoviti (vidim da ti smeta njihov uspjeh) ali to je zato sto imaju vrhunskog umjetnickog rukovodioca.
Čuj smeta, svaka čast i Mehmedu i Muniru, koji okupljaju omladinu i rade sa njima, ali SMF se ne može porediti ni sa Horom Hazerti Hamza, ni sa Horom Kewser pa tako ni sa Horom Mošus. Ne porede se dva žanra.
Bilo prelijepo :) svaka cast
Svaka cast ovom Mosusu, ali ne mogu se mjeriti sa ansablom Sultan Mehmed Fatih koji je daleko najbolji u svjetu.
Mošus i Sultan Mehmed Fatih veže samo to što izvode ilahije, i ništa više. SMF je ansambl koji broji veliki broj članova, i njihov rad ide u potpuno dva različita smijera, dok se ovi momci i djevojke bore da iz Brčkog naprave karijeru, a ne iz Sarajeva. Ne treba miješati babe i žabe.
@Cezvik Da tekstovi pjesama veličaju Boga, i lijepo govore o bitnim osobama i događajima u islamu. A istovremeno može biti i za široke mase, ukoliko je većina populacije vjerik praktičar.
gasi komentare