Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovi samo prosipaju duhovnost a gledaju gdje ce koji ciju ženu okerepiti a fol u vjeri ovo su ti muslimani na baterije ko ih nezna a gleda za pozelit nek im malo žene zavire u telefone
Hamze, samo nastavite da imamo uz lijepo odmarati umorne duše.
Prelijepo💕 Rasplakah se.. aferim momci
Podsjeca malo na Dinu Merlina.
I vas mi he pun k
Aferim Hamze 😉
@AlbatrosXL poslie ona dva bradata morza i zaboravio sam kako prava muzika izgleda
Ja zbog ovih zelenih kapica na slici pomislio isprva da se radi o nekoj složenoj hirurškoj operaciji koja je negdje izvedea :)
Willi vjeruj mi da si me preduhitrio u komentaru.Ja lad vodjeh sliku odmah mi se ukaza pomisao na opracionu salu pa rekoh da im nije Sebija ustupila prostor za snimanje!!??🤣
u islamu je muzika strogo zabranjena/ haram !
Ko je zabranio?
Ma jooook nije haha, pa jedan od predznaka blizine smaka svijeta je to da ce se muzicki instrumenti i muzika rasiriti. Ali najgore je kada u ibadete i islam ubacujes ove stvari, kod nas je ta devijacija sufizma prisutna protkana "tradicijom" od 30 godina, prije komunizma nije bilo ovoga u islamu kod nas, a kamo li za vrijeme poslanika alejhi sellam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fino...aferim.