Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Mile. Vidimo se
Sotonist, komunist... Itd
Cim je neko antifasist vi klerofasisti mu priljepite te etikete
nismo mi Hrvati, oni su depresivni, mi se znamo otkačit
Joj ko god dodje da svira u Sarajevu isto baljezga.
Kakav komentar, kakvo zapazanje, inteligentno i inovativno. Umjesto da kazu da je sarajevska publika najgora koju su vidjeli, oni nesto fino ovo ono hinjski. Pa jeli vako jarane...
PUNK IS NOT DEAD
Sta vam je bosnje, sta pljujete po svemu. Mile Kekin je dobar covjek i antifasista, da ne govorim da je Hladno pivo odlicna grupa. Pruzite dobrodoslicu ili zacepite!
@dreamm Nebih ja reko da je to tako. Nastranu djikani koji su bolesno pleme ali imas dosta Bosnjaka koji negoduju kad dodje neko iz Hr i Srbije i kazu da lijepo govore o Sarajevu samo da bi uzeli pare i tako te price. Treba pravit razliku, zna se ko je Mile i Hladno pivo.
Joooj laskanja majkoooo
Veselim vam se! Pjevajte nšsto ljubavno sigurno, tiho, sterilno pjevajte nešto ljubavno klinke svršavaju na to
dobro dosli u BiH !
@bosmandebil pa nece doci u neko selo u pizdicima,ali ako odu dobro dosli !
@bosmandebil svakako !