Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.youtube.com/watch?v=xTvejNt1DU0 sram te bilo sarajevo...
Sljedeci koncert ako ne bude u Sarajevu, neka se srame odgovorni. https://www.youtube.com/watch?v=LYDkUlRbqzw
Ne cudi me sto se ovakav koncert ne organizuje u Sarajevu za Kemu; ne sjecam se kada se za bilo koga organizvao jedan ovakav koncert kod nas, npr za Safeta Isovica, Davorina Popovica, Mirzu Delibasica, Jadranku Stojakovic i mnoge druge (sigurno sam mnoge izostavio) koji su zasluzili ovako nesto, jer su ipak bili "ambasadori" kulutre naseg grada po cijelom svijetu. Za nekoliko godina djeca nece ni znati ko su bili ovi ljudi.
Pocivao u miru.
legenda zivi!
https://youtu.be/M0tWf5sIUdc Legendo.
Hiljade pahulja bijelih veceras pada hiljade pahulja bijelih, a jedna nada da li te vjetrovi nose jedina moja na nekom oblaku mekom duginih boja .... Kemo legendo!!
dugme legendo !
Vidi i kod nas se sprema obiljezavanje, ali u nekom paralelnom svemiru. Ma hebo Kemu, Pimpeka i ostale koji ce nam.