Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas Beer pomjerise zbog Ramazana, hahaha pa ako od one raje koja dolazi na takav festival zna prouciti Bismilu kako treba ja vise nikad okusit pivo necu, al valjda organizatori odustali poznavajuci nasu "poboznost" tokom tog mjeseca.
Ma jok "veliki" muslimani su ovi sto lupaju minuse.
@OtokaBoy hahahahhaha ti si pjan
a dje buby corelli i džala brat
naravno da ce tam kad je to u bosni sve tanko :D .. istina boli a vi dislike stavite :)
Ko je bio jednom na nekom festu u Srbiji ili Hrvatskoj taj vise nikad nece otic na ove nase bljuvitine tipa Mostar Fest i Beer Fest.
svaka cast mladim ljudima koji ovo organiziraju na ideji, dovode stvarno regionalno jaka imena ali su i preskupi cijenama pica i svega ostalog. bljutavih 0,25l pive po 2,5 KM za nas standard je previse. uz sve sponzore koji stoje iza ovog projekta mislim da se moglo biti i malo manje bahato.