Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes bilo problem impresionirati Pola Mekratnija čovjek je znao 3 akorda.... cijeli Hendrixov opus je u pentatonici uz naravno paljenje i razbijanje gitara... jedino zašto je on zaslužan je što je u tom narko-loodilu odvrtao voluome do kraja i dobio fuzz i kao wah-wah je on izmislio :) a nije jer je prvi wah napravio vox i nema veze sa hendrixom već ga je ovaj samo koristio.... van-halen a poslije njega i steve vai su pioniri... mada i oni kažu da je hendrix babo a nije, znaju i oni to dobro... al' eto... mora neko biti i babo..
@maximos S tobom se neko, jako dobro nasalio, dajuci ti te dezinformacije, prije svakog ovakvog lupetanja ipak provjeri informacije kojim raspolazes..Ovako si ispao sampion sezone u provaljivanju..Izlupetao si se za desetoricu..
i njeg ce mostarci napraviti od zlata!!!
vidi ovo,nema srba,bošnjaka i hrvata u komentarima?Nešto nije uredu.
vjerovatno se svi slazu da je ovo bio genij
Zato sto su kod nas fasiste i nacionaliste uglavnom seljacine, pa i nemaju pojma o cemu se ovde radi...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
malo toga je napisano o Hendrixu,