Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahid Lagumdzic kao prvo nije iz Visokog, nego je iz Sarajeva, a porijeklo je iz Olova malo se obrazujte kad pisete o ljudima, kako vas nije stid
bili su vrh, ali idu putem dubioze kolektiv, a to je isfuran fazon
bili zanimljivi na pocetku a onda ga usrase sad su mi totalno nigdje veze
Iskreno bili su vrhunski u onom početnom periodu tipa Na dandari nisam, Domine i te zajebancije ali sad su već počeli da smaraju.
Ma dobro brate niko nikog ne tjera šta da sluša. Jednostavno su uveli taj sarajevski žargon i te mahalske zezancije u pjesme što nije bilo od MaJaBa-e. Kad su Bob Marley, Hendrix, EKV, Zabranjeno Pušenje i ostala kompanija to radili bilo je uredu, a sad kad ovi to rade odma ne valja. Glup mentalitet iskreno.
Najjaca sa albuma. 😉