Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar bosnjak za hrvate je bas ovakav profil, malo poglup i da izigrava klovna. ako bas ima smisla za humor, moze postati portir.
pa ne mora biti portir.. recimo ima onaj voditelj nas iz zenice.. tarik filipovic
Samir Nurkić, harmonikaš koji je rođen, živi i radi u Zagrebu.. coek je rodjeni zagrepcanin.. i mi ga serremo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj koji krindz hahaha
ljakse teski
Bravo dedin uhonja, samo ti njima pjevaj, a oni ce tebi malo o "nožu i žici" malo o herceg Bosni..pa proberi šta ćeš da slusaš.
Koji kreten majko mila.
Sugavac se ogrnuo zastavom drzave koja je izvrsila agresiju na njegovu domovinu i ciji predsjednik negira genocid u Srebrenici kao i bagatelise kompletne drzavne strukture BiH a redovno je na njenoj teritoriji kao uskok.
U čemu je problem ? Živi u Hrvatskoj. Hrvatska dijaspora u BiH može dosta naučiti od ovoga
Svaka cast hrvatima na uspjehu ali ne mogu ovih BIH debila sto se kao zagrnu tudjom zastavom u znak podrske
Samire ošani se sam harmonikom
Mrsh jadnice!!!
E moj glupaku bosanski pjevaj i dalje ustašama sa srecom u Zagrebu nadam se da mi naletis na autocesti
Jedna rijec opisuje ovakav mentalni sklop-BALIJA-
Izvozimo papanluk za džaba, što i nije neka šteta....
Boga mi treba napraviti neko takmicenje ovih rvackih rekltalnih alpinista...tipa Hane , Enisa , ovog degenerrika....ko ce vise da se zavuce u debelo crijevo ! eto vam pare, ja cu biti siromasan i ponosan ali mi glava nece da smrdi na rvacko dupe i njihova goovna !
Na Enisu najniža kvota, tip će ih poderati. Njemu je anus prirodno okruženje, i to sve sa širokim osmjehom.
Kako stoka pljuje po čovjeku samo zato što je rođen u Hrvatskoj i navija za svoju domovinu .... I onda ti isti se čude zašto Hrvati i Srbi iz BiH ne navijaju za BiH (mada ni to nije istina)..... Kako bolan da navija za takvog idiota ...
Nema nitko od vas jaci? Da je tako valjda bi prvi bili
Glupko
opanak
Poltronstvo I seljakluk na high level, fuj