Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 godina ni kod nas ni u svijetu nije snimljeno nešto muzički vrijedno pažnje.
Haris je veliki umjetnik,naravno i vjernik,redovan na Dzumi u Luzernu,mozda procita ovo pa da odluci da pocne placati clanarinu u toj Dzamiji gdje obavlja Dzumu namaz...samo kazem,nista licno,jbg gledo sam spisak ko sve placa,njega ni na mapi.
@svicarac40 a ti kao pravi musliman mahalaš ko uplaćuje pare, a ko ne...
@semaaa jarane pojma ti nemas kolko nama znaci nasa zajednica u tudjoj zemlji,bio ti vjernik ili ne bio duzan si pomagati svoju zajednicu.Nemam nista protiv covjeka al bio bi neki red da se aktivira,par stoja godisnje nece ni osjetiti.
Pedofilija...djedice daju lizala djeci iz kombija